שבר וניתוח קרסול לא מוצלח, צליעה וכאב לאחר 8 חודשים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/08/2019 | 10:12 | מאת: אריה

בן 65, סכרתי, עברתי שבר וניתוח ORIF קרסול ימין - פלטה לפטישון לטראלי + ברגים סינדסמוטיים, שנשברו לאחר הורדת הגבס לאחר 3 חודשים. בביקורת אחרונה אובחנה הרחבה במפרק הסינדסמוטי ודובר על ניתוח נוסף, אגרסיבי יותר, של קיבוע הקרסול. האם יש אפשרויות אחרות?

שלום אריה, במצבך לפי התיאור ישנה בעיה במפרק בין שתי עצמות השוק הטיביה והפיבולה באזור הקרסול. בנוכחות כאב ותמונה שמראה בעיה באותו מפרק האופציה הראשונית הינה שחזור המפרק למקום וקיבוע. בשלב זה איני ממליץ על ניתוח אחר. ניתן להתייעץ עם מומחה כף רגל וקרסול . בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים