כאבים עזים לאורך רגל ימין.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/07/2019 | 10:11 | מאת: דורי

שלום רב.דמי דורי בת 66 .מזה שבוע אני סובלת מכאבים עזים בלתי נסבלים ברגל ימין.הכאב הוא בקדמת הרגל בלבד.משככים למיניהם ומשחות לא עזרו.הייתי אצל אורטופד ומיון בית חולים האבחנה כנראה דלקת

שלום דורי, לכאב לאורך הרגל יכולות להיות מספר של סיבות .בעיית גב , בעיית כלי דם, בעיה עצבית או שרירית. יש לבצע בירור כגון סיטי עמוד שדרה מותני , emg גפיים תחתונות . דופלר עורקי וורידי רגליים. הכל לשיקול דעתו של האורתופד בקהילה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים