ברך - משהו השתחרר/מסתובב לי בתוכו

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/07/2019 | 19:13 | מאת: ליה

קודם היה לי כאב מתחת לפיקה ופנימה לכיוון שבין הרגליים. כאב כהה. מזה 3 ימים בהליכה בלבד אני מרגישה כאילו משהו השתחרר/מסתובב לי בתוך הברך מאותו אזור פנימה לכיוון הפיקה. כשאני מקפלת את הרגל אין לי כאב ואין לי מיגבלה בתנועה. אבל בהליכה חופשית התחושה היא שהרגל כורסת או משהו זז בפנים וזה כואב/לא נעים - יכולה ללכת רק עם ברך נעולה - רגל ישרה. האם מותר לי ללכת - זה מזיק לברך? עם איזה צילומים לבוא אליך? רנטגן? אולטרא-סאונד? וכו ובאיזה תנוחות של הרגל? מתי לבוא אליך לבדיקה? מצפה לתשובותיך במייל חוזר. תודה, ליה דגני

שלום ליה. נשמע כמו גוף חופשי בברך. זה יכול להיות סחוס או חתיכת עצם. ממליץ לך לגשת לאורתופד בקופת חולים לבצע צילום ולהיבדק. אם הצילום תקין ועדיין יש רושם גוף חופשי בברך יש לבצע MRI ברך ולפנות ליחידת הספורט במרכז רפואי רבין. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים