ירך ימין נפוחה מזה 10 יחדשים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/06/2019 | 09:08 | מאת: אביבי

ירך ימין נפוחה מזה 10 יחדשים - בברך ימין היה SONK שנרפא ללא טיפול איך להחזיר את הירך לממדים רגילים כרגע ממדיה כ-10% יןותר גדולים ממדי ירך שמאל וקשה לכופף את הברך תודה

שלום , אין כל קשר בין נפיחות בירך ימין לSONK בברך ימין . ייתכן ועקב הכאבים ןהמגבלה מימדי נפח שרירי הריך הקדמית ירדו ולכן יש הבדל בגודל. נפיחות בירך יכולה לנבוע מדברים אחרים כגון בעיית כלי דם או בעיה מקומית אחרת. ממליץ לברר את סיבת הנפיחות קודם ואז להתקדם. בברכה ,

30/06/2019 | 12:05 | מאת: אביבי

למי מרופאים או לאיזו מחלקה צריך לפנות לבירור סיבת הנפיחות

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים