בעיות רפואיות מתמשכות

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

24/06/2019 | 15:20 | מאת: בתאל

נפלתי הלוחנה לפני כמעט יותק מחצי שנה היה לי מישה קטנה בנעל וזה שיבש לי את הקרסולים והכף רגל במהלך ההכשרה נפלתי מלא והתחילו כאפי ברכים כרונים באיזור הפיקה והשוק כעט אני נופלתי כמעט כל שבוע לא ממש מאבחנים לי את הבעיה יש לי חוסר איזון וסוג של שיתוקים ברגלים מימה כל זה יכול לנבוע איך אפשר לאבחן בדחיפות תמצב

שלום בתאל , ממה שאני מצליח להבין מהשאלה יש לך הפרעת הליכה וחוסר יציבות . ממליץ להיבדק ע"י אורתופד מומחה לשלול בעיה אורתופדית ו/או נוירולוגית בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים