שבר משני במרפק- האם מנתחים?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/06/2019 | 17:38 | מאת: רחל

שלום, לפני 4 שבועות בני בן ה 8.5 שבר את המרפק- שבר אולקרנון. לפני שבועיים היה נראה שההחלמה יפה, היום לאחר הסרת הגבס, נגלה שבר פעיל + תזוזה קלה. הזרוע גובסה שוב. לדברי הרופא, לא מבצעים ניתוח אחרי זמן כזה אך אני חוששת שהתזוזה תיצור מגבלת תנוע לכל חייו. האם יש מקום לבחון אפשרות קיבוע בניתוח?

שלום רחל, כדי לדעת האם יש צורך בהתערבות ניתוחית יש לבדוק את אזור השבר ולעיין בצילומים. אם יש מגבלה כעת ותזוזה משמעותית במרפק יש מקום לניתוח.אחרת עדיף להפעיל את המרפק חודש מהפציעה . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים