וולטרן ג'ל על פצע פתוח

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/05/2019 | 09:26 | מאת: לחוץ

שלום רב, אני סובל מכאבים בכתף ומהכתף למפרק היד. לאחר האימונים האחרונים. בעצת המדריך שמתי וולטרן אמולג'ל על הכתף. אתמול עשיתי בדיקת דם, והיום מרחתי בטעות מהג'ל על הפצע שנשאר מהבדיקת דם אתמול. לאחר מכן ראיתי שכתוב בהזהרות לא למרוח על פצע פתוח או עור מגורה. רציתי לשאול אילו השלכות עלולות להיגרם כתוצאה ממגע וולטרן ג'ל על פצע פתוח ו/או כניסה למחזור הדם?

היי אתה יכול להיות רגוע הפצע אינו כזה גדול בלקיחת בדיקת דם ועלכן רוב הסיכויים שלא קרה שום דבר. במידה ומופיע חום נפיחות או כאבים עזים במקום ממליץ להיבדק ע"י רופא. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים