הוצאת לפטינה ביד לאחר שנה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

28/04/2019 | 10:22 | מאת: קרן

שלום רב, יש לי פלטינה עם 7 ברגים בעצם הרדיוס מאוד קרוב לשורש כף היד. שבר מורכב והקיבוע יצא מצוין. אין כאבים אבל יש אי נוחות לפעמים. כעת, שנה לאחר הניתוח קיבלתי חוות דעת שונות - כדאי להוציא וגם לא חייבים. השאלה - אם כן להוציא , האם חייבים כעבור שנה או שאפשר גם כעבור שנתיים שלוש (בלי שהברגים והפלטה ידבקו לעצם)? תודה מראש.

שלום קרן ניתן לבצע את ניתוח הוצאת הלוחית כשנה לאחר השבר לוודא חיבור מלא . אין מניעה לבצע את הניתוח במועד מאוחר יותר . חשוב לדעת שלעיתים הכאבים באזור הניתוח הם לא כתוצאה מלוחית ועל כל ייתכן שהוצאת הלוחית לא תפתור את בעיית הכאב . במקומות שונים בעולם לעומת זאת מוציאים לוחיות קיבוע שברים באופו רוטיני לאחר שנה מהניתוח. בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים