בעיה במרפק ימין:בורסיטיס אולקרנון

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/03/2019 | 17:49 | מאת: אירית

שלום.תוצאות c.t שעברתי במרפק ימין הן:"בורסיטיס אולקרנון בעבר כנראה עם הסתיידויות של התוכן והיווצרות"עכבר"מפרקתי בבורסה אולקרנון.אין עדות לשינויים בשאר העצמות של המפרק" שאלותיי: 1.האם ניתוח היא האופציה היחידה (האם אין לייזר או משהו אחר...) 2.האם בהרדמה מקומית ארגיש כאב כלשהו? 3.מה זמן ההחלמה המצופה מניתוח כזה? יש כאבים אחרי?צריך פיזותרפיה?(כיום זה בעיקר מפריע אסתתי וקצת כואב) תודה רבה.

12/03/2019 | 19:54 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי אירית לא ציינת פרטים חשובים כמו מה הסיבה לניתוח.? האם יש כאבים? וכמובן מה הניתוח המוצע? כיוון שקיימות מס׳ אפשרויות שכל אחת עם סיבוכיה והחלמה שונה. ממליץ לפנות לרופא שהמליץ על ניתוח ולשאול את השאלות הללו.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים