שבר מרוסק קלקנרוס- אשמח לתגובתך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

21/02/2019 | 12:04 | מאת: שבר וריסוק- בעקבות תאונה

שלום רב, בסוף חודש ינואר, עברתי תאונת דרכים, כהולכת רגל הדף אותי רכב...ובצילום סי.טי. נמצא כי יש לי שבר מרוסק קלקנרוס, מעורב זיז קדמי מדרגה 1.5 מ מ תוך פרקית. אני כרגע עם גבס מכף רגל עד הברך. בד בבד עפ י הוראת האורטופד הכללי אני מזריקה מידי יום קלקסן. הזמן עובר ואיני מתפקדת כראוי...איני יכולה לדרוך על הרגל. ונתבקשתי לתאם מועד מול אורטופד מומחה כף רגל אך רק המועד רחוק מאוד. 1. אשמח לדעת מה זמן איחוי? האם אצטרך לעבור ניתוח? ( ילידת 1949). 2. האם בגלל שעברתי תאונה, ניתן להקדים מועד עם המומחה בשל רמת הדחיפות.? 3. כמה זמן באמת אני אמורה להיות עם הגבס? אשמח לתגובתך מיכל

21/02/2019 | 16:48 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי מיכל קשה לענות לשאלתך בפורום, ממליץ לקבוע תור למרפאת כף רגל בקהילה או בבית חולים בהקדם רפואה שלמה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים