כאב ממושך בברך ותוצאת אולטרה סאונד

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/02/2019 | 08:02 | מאת: עירית

הבת שלי בטירונות קרבית סובלת מזה כחודשיים מכאבים בחלק הפנימי של הברך המוגברים בזמן מאמץ אפילו קטן עם קושי בכיפוף הברך ונפיחות באיזור, טופלה בארקוקסיה 60 מ״ג למשך שבועיים ומנוחה אך הכאב נמשך. נבדקה שוב ע״י אורטופד מומחה ברך שקבע אבחנה lt. pain in joint - knee - s/p tendinitis pes anserinas והיא נשלחה לבדיקת אולטרה סאונד, תוצאות הבדיקה: בורסה סופרא-פטלרית - כמות קטנה של נוזל, שאר הבדיקה מצויין הדגמה תקינה. מה פירוש האולטרה סאונד, איך מומלץ לטפל וכמה זמן החלמה?

13/02/2019 | 14:32 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי עירית בתלונות שציינת נראה שהבדקיה הקלינית חשובה יותר מאשר הדמיה כלשהי. ממליץ להמשיך טיפול לפי ההמלצות שניתנו

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים