שבר במרפק אפיקונדיל מדיאלי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

07/02/2019 | 00:11 | מאת: Rotem

שלום , לפני 5 שבועות שברתי את המרפק לאחר הורדת ידיים בחלק אפיקונדיל מדיאלי שזז 8 מילימטר בחרנו להמשיך בטיפול שמרני סד גבס ועוד שבוע אני אמור להוריד את הגבס. 1. כיצד תראה המרפק שלי לאחר השבר ביחס למרפק שמאל? אם יהיו שינויים 2. האם אוכל לחזור להתאמן בחדר כושר ? אם כן תוך כמה זמן? 3. מתי אגיע למצב של החלמה מלאה של העצם? 4. האם דבר כזה יכול להוריד לי פרופיל בצבא אני בן 16 יש עוד שנתיים? 5. האם יהיה לי טווח יישור וכיפוף מלא ? 6. מה השוני בין טיפול שמרני לניתוח ומה הייתה ממליץ לי? 7. האם המרפק תחזור להיות כמו שהייתה ? תודה ומצטער על החפירה..

08/02/2019 | 18:59 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי רותם קיימים סוגים ודרגות שונות של שברים מסוג זה. ההחלמה וחזרה לתפקוד תלוים באיחוי השבר יש צורך במעקב בצילומים ובדיקה על מנת לענות לכל שאלותיך

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים