בצקת בברך לא בעקבות תאונה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

28/01/2019 | 17:27 | מאת: מירה

שלום. אני בת 50. לפני שנה אובחנתי עם בצקת בברך בעקבות תלונה על דקירות. אורטופד אחד אמר שהמצב לא מצריך ניתוח, ושהוא יתדרדר עד שיחייב ניתוח! פניתי לרופא אחר, וגם שם לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי: האם אין דרך לרפא את הברך? אי אפשר להיפטר מהבצקת? תודה.

28/01/2019 | 18:02 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי מירה. אני מניח שהכוונה לבצקת בלשד העצם, שהיא תופעה שמהווה חלק משינוי שחיקתי של הברך. הכאב לא חייב להיות כרוני או להפריע באופן קבוע. ממליץ לפנות למרפאתנו להמשך טיפול ומעקב רפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים