קרעתי רצועה צולבת ומינסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

16/12/2018 | 03:14 | מאת: נדב

הי ,קרעתי את הרצועה הצולבצת ומינסקוס לפני 9 חודשים עשיתי ניתוח שיחזור רצועה ומינסקוס . בהתחלה הרגשתי כל פעם שאני מישר את הרגל יש לי קליקים חלשים הרופא שלי אמר לי שזה בסדר. עכשיו אני מרגיש כל צעד שאני עושה קליק חזק יותר(אני לא מרגיש שהברך זזה מהמקום)

19/12/2018 | 08:21 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי נדב הרגשה של ״קליקים״ למניהם היא שכיחה לאחר ניתוח רצועה ובטח תקופה כה קצרה לאחר הניתוח. הרגשת היציבות שאתה חש חשובה ומעודדת. מציע לפנות לרופא המנתח לביקורת שגרתית לאחר הניתוח ובדיקה של הברך. רפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים