קרע ברצועה הצולבת קדמית וקרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

30/09/2018 | 05:39 | מאת: אורלי

שלום, במהלך חופשה בחול (עדיין בחול) מעדתי וקרעתי את הרצועות לפי פיענוח על mri שעשיתי כאן.רק בעוד שבועיים חוזרת ארצה. בינתיים אני עם כאבים , הולכת עם מגן ברך ונעזרת במקל הליכה. יש עוד המלצות עד שאגיע לרופא בארץ? אני בת 56 ומעולם לא היו לי בעיות בברכים. תודה

30/09/2018 | 08:02 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי אורלי אכן לא נעים לקרוע רצועות בברך בזמן טיול בחו״ל. נשמע שאת כבר מבצעת חלק מההנחיות, כמו מגן ברך ושימוש במקל. ממליץ בנוסף על הרמת הרגל על הדום במידת האפשר וקירור מקומי. בנוסף, לא מומלץ כלל לאמץ את הברך בשלב זה. מציע שתקבעי תור למרפאתנו כשאת חוזרת ארצה. רפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים