שאלה בנושא שבר בטיביה פאטלה.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/08/2018 | 00:15 | מאת: אני

שלום. אני חמישה חודשים לאחר שבר בטיביה פאטלה. עברתי שיקום שמרני. סד רגל ואיסור דריכה 6 שבועות. האם זה הגיוני שלאחר 5 חודשים עדיין טווח הקיפול הוא 45 מעלות , ועדיין אני מתקשה בהליכה , מרגישה נוקשות בכל איזור הברך.

27/08/2018 | 21:12 | מאת: ד"ר יובל ברוך

שלום לא ציינת גיל ואת השבר המדויק (טיביאה ופטלה הן שתי עצמות שונות). כאב, נוקשות ומגבלה בכיפוף של הברך לאחר שבר הינם תופעות שמחייבות בירור וטיפול. ממליץ לפנות לבדיקה וצילום להערכה עדכנית של המצב. רפואה שלמה יובל

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים