פיענוח מ.א.ר. ברך שנעשה בעקבות כאבים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/05/2018 | 15:36 | מאת: ורדה

שלום ד"ר אני בת 67 הולכת כמעט כל יום שעה. בעקבות כאבים באמצע סיור בשביל ישראל שלח אותי אורטופד ברך לבדיקת מ.א.ר. ברך. סיכום התשובה בקרן האחורית מודגם קרע ורטיקלי עם מגע בפני השטח המרפרקיים העליון והתחתון. מתיחה ב mcl עם סיגנל גבוהה בחלקו האמצעי וסיגנל גבוה עם נפיחות רקמה רכה מסביב. לסיכום שינויים ניווניים במדור המדיאלי של הברך עם כונדרומלציה של סחוס ה mfc.קרע במיסקוס המדיאלי. אשמח לדעת עד ביקור רופא: מה הטיפול המירבי לבעיה, האם אני לא מזיקה לברך אם אצא לטיול של כ10 קמ בערך. (הכאבים הם בעיקר במיטה לא בהליכה) מודה ומחכה לתשובתך

24/05/2018 | 12:03 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

שלום רב, אני מציע שתבצעי צילום ברך בעמידה, על מנת להעריך את מידת השינויים הניווניים. בהצלחה

24/05/2018 | 16:42 | מאת: ורדה

תודה רבה לפי תוצאות המ.א.ר. מה הטיפול שצריך לעבור? ורדה

30/05/2018 | 07:18 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

בהנחה והצילומים תקינים, וה MRI מדגים רק את מה שכתבת, אז פיזיותרפיה בשלב זה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים