פענוח mra כתף האם מחייב ניתוח

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/11/2017 | 22:16 | מאת: אילן

קרע SLAP עם התפשטות בכל הבסיס של הלברום האחורי לכול אורכו. avulsion של הלברום הקדמי עליון- complex buford- versus מלווה SLAP. avulsion של ה- complex הקפסולו לברלי רצועתי קדמי עליון complex buford versus הגידים המסובבים וגיד הביצפס שמורים. האם זה מצב מחייב ניתוח

01/02/2018 | 09:31 | מאת: ד"ר יואב רוזנטל

שלום אילן למרות ששיעור קרעי SLAP האמיתי באוכלוסיה הוא 5-10%, השיעור שלו בפענוחים של MRI (ולא בהכרח קיימים) הינו 30%. מכאן שישנם אנשים רבים שמתואר בבדיקתה קרע SLAP, אך אין להם באמת בעיה זו. כדאי שתבדק על ידי אורתופד ושיבדוק האם ההסטוריה והבדיקה הגופנית שלך אכן מתאימים לקרע SLAP.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים