שבר מסוג בטיביה פלטו

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

01/10/2017 | 08:54 | מאת: מרדכי כהן

מבקש לדעת זמן האשפוז ועד לניתוח כמה זמן לוקח ועד לשחרור לאחר הניתוח וזמן החלמה כללי

01/10/2017 | 17:43 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

בשבר מסוג זה זמן ההמתנה לניתוח משתנה בהתאם לסוג השבר וכמות האנרגיה שעברה שם ע"מ להימנע מסיבוכים הקשורים להחלמת הפצעים. לעיתים ההמתנה יכולה להימשך שבוע-שבועיים. לאחר מכן גם השחרור עצמו משתנה בהתאם לזה. זמן ההחלמה לאחר הניתוח הוא שבוע -שבועיים לפצע ו 6 -8 שבועות לשבר עצמו. בזמן הזה מידת ההפעלה תלויה שוב בסוג הפציעה. כאשר לא מאפשרים דריכה לפחות 6 שבועות. רפואה שלמה.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים