MRI כתף תוצאות, מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/08/2017 | 15:53 | מאת: חייל

לאחר שהופנתי לאמ אר איי כתף בגלל כאבים קלים, חוסר נוחות ומוגבלות בנהיגה ברכב ולאחר שעברתי בדיקה להלן התוצאות: לסיכום: נזק רצועתי גלנו הומרלי תחתון משמעותי מסוג HAGL strain אין עדות לslap או נזק לברלי קדמי או אחורי הגידים המסובבים וגיד הביצפס שמורים.

21/08/2017 | 02:55 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

HAGL הינו בתרגום מילולי - תלישה של הרצועה המחברת בין עצם הזרוע לשכמה - מהצד המחובר לזרוע. מתי זה קורה: בד"כ לאחר פריקות כתף. כאשר רואים ממצא זה בנוכחות של פריקת כתף - הסיכון לפריקה חוזרת גבוה יותר.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים