רצועת ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/05/2007 | 00:28 | מאת: מתן

קיבלתי מכה בברך בזמן האימון הייתי בבית חולים ושמו לי ששתי סדי גבס על הברך איפה שהפיכה שלא תזוז הוציאו לי דדם מהברך ואמרו לי שיש לי מתיחהה אחרי שעשיתי צילום אני רוצה לישאול עם הרופא יכול לדעת אם בביטחה שזה לא קרע אלה מתיחה אחרי צילום רנטגן אשמח לתשובה מהירה כי אני לחוץ מאוד בקשר לברך תודה מתן

06/05/2007 | 06:11 | מאת: ד"ר איתי פניכל

מתן שלום האובדה שהוצא לך דם מהברך מחשידה מאוד לפגיעה ברצועה צולבת קדמית, פגיעת סחוס או פגיעת מניסקוס. ניתן לאבחן זאת ע"י בדיקה פיסית של הברך והדמיה נכונה. בהצלחה דר איתי פניכל מומחה בכירורגיה אורטופדית מרכז רפואי רבין , קמפוס בלינסון

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים