מצב שלי לא טוב אשמח לעזרה.

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/12/2016 | 01:25 | מאת: שי

הי שלום לך ! יש סיכוי בעבר ששאלתי אותך אבל חייב עזרה נוספת מצבי מחמיר ורק מחמיר .לפני שננה וחצי מלאה נפלתי בפנייה מהחלקה באופניים על 30 קמ"ש כתוצאה מכביש רטוב. זרקתי ידיים למפגש אם הכביש ומהטראומה והעוצמה שהיה נוצר לי בעקבות זריקת היידים כאב באמצע בית החזה אזור הסטרנום . עשיתי אותו יום רנגטן הכל תקין , חצי שנה אחרי עברתי מיפוי עצמות הכל תקין , המשכתי לסבול ולסבול כאב שאי אפשר לתאר , ואז ניגשתי אחרי שנה לבדיקת והיה ממצאים ואז mri נוסף אחרי 3 חודשים , כרגע ירשום את התוצאות של 2 הבדיקות ואשמח לכל עזרה לאן לגשת ואיך לטפל בעצמי { ניסיתי כבר פעמיים במרפאת כאב סטרואידים זריקות למקום ללא שום שיפור אפילו לא לרגע } והינה הבדיקות אני כבר מיואש סובל בבית מרותק לא מסוגל לתפקד כמו נכה הפכתי , אשמח לעזרה מה קרה שם בידוק לפי הבדיקות , ולאן אני צריך ללכת במיידי כבר שנה וחצי והמצב מחמיר . תשובות להלן תוצאות של סריקת סטרנום : הבדיקה בוצעה בטכניקת במישור STIR T1 ' T2 במישור אקסיאלי , סאגיטלי וקורונלי. הודגם בצקת מח עצם מסביב לזווית של הסטרנום הקדמי . אין סימנים של תזוזה בין הצדדים . אין שינוי עמדה , סיגנלים נמוכים ב - T1 בחלק הסאגיטלי וגבוה ב- T2 בקורונלי, מתאים ל- BONE BRUISE . זה הmri הראשון שעברתי וכעת הmri הנוסף 3 חודשים אחרי ... להלן תוצאות סריקה mri מכוון לעצם החזה : הבדיקה בוצעה בשיטת STIR , TSE , בשקלול T2 , T1 במישור סגיטלי , אקסיאלי וקורונלי ובשקלול T1 לאחר מתן גדוליניום כולל חיסור שומן. סיבת הבדיקה : מעקב אחר קונטוזיה גרמית . הפעם כמו בבדיקת הקודמת זוהה אזור של התמרה שומנית תת קליפתית במנובריום סטרני , אין חסר קליפתי. סינגל לשד שאר העצמות תקין . המפרקים הסטרנו-קלביקולרים שמורים . בסיכום : אין שינוי ביחס לבדיקה הקודמת שלפני 3 חודשים . עזרה אני כבר חש ברע ולא מסוגל להמשיך בכאבים האלה שבלתי אפשרי לתאר אותם . מה עושיםםםםם????

08/01/2017 | 21:34 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

שלום שי, שאלתך נשאלה בפורום זה מספר פעמים וכבר עניתי לך בעבר. לא נראה כי יש באפשרותי לעזור לך בצורה וירטואלית שכזו.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים