תקועה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

06/04/2013 | 14:26 | מאת: הדס

אני בת 35 נשואה ללא ילדים כבר תקופה ארוכה, אני מרגישה תקועה בפרק זה של חיי מאחר ואני כל הזמן מנסה להוכיח את עצמי בפני כולם, והם (כולל את בעלי) לוקחים אותי כאל מובן מאליו, שנה שעברה אני ובעלי רצינו יחד לפרק את הנישואין, אבל מאחר ומשפחתי לא רצתה לקבל אותי ומחירי השכרת הדירות בשמיים, החלטתי בלית ברירה לחזור לבעלי ולבטל את הגירושין, בכל אופן, אחותו של בעלי מתחתנת אוטוטו כי היא בהריון, וגיסתה עוזרת לה המון, ועלינו היא דיי מזלזלת (כי היא בעצם הצליחה בחיים לה ולבעלה יש 3 ילדים, ועבודה מסודרת) לכן אני מרגישה שבא לי פשוט לזרוק הכל לברוח ולהיות חופשיה. אני רק מבקשת אם תוכלו לתת לי את הכלים בעזרתם אוכל להתקדם הלאה. בתודה

09/04/2013 | 22:18 | מאת: הדס

היי הדס, מצער לשמוע שוב ושוב את הקשיים העולים במערכות יחסים, בטח שהמשפחות פחות תומכות. על פי האימון, המטרה היא שתחיי את חייך במקום שהכי טוב לך, ונראה שאת לא נמצאת במקום הזה, בעיקר שאת חשה שתחושת החופש נעלמה מחייך במידת מה. השאלה הנשאלת היא מה את רוצה להשיג. לאן את רוצה להגיע? מה את מחפשת ומה יספק אותך? אימון זה דרך למידה, כדי שלא תחזרי על הטעויות שעשית עד היום, לכן אני אשמח לקבל ממך פירוט של מה הקשיים היום בזוגיות שבגינם את רוצה לפרק את החבילה. מה את מצפה מבן זוג שלא קורה היום, מה את מצפה ממשפחתך ומשפחתו? אשמח לקבל את הפירוט, ונראה איך אפשר לעזור. בברכה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי