חבר טוב

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

18/11/2012 | 17:38 | מאת: מור

יש לי ידיד טוב כבר שנים . בחור מוצלח ומשכיל אבל הבעיה שהוא לא רציני בכלל בזוגיות אחד שכל הזמן מחליף בלי סוף, בליין כזה שכל הזמן רק סקס בראשו למרות שזה טבעי. אצלו זה מוגזם לגמרי לעומת אחרים . כן מותר להנות אבל יש גיל לכל דבר הוא אוטוטו בן 40 ועדין מתנהג כמו ילד. מתגאה בכיבושיו המינים בעיקר כל הזמן מדבר על זה בלי סוף כאילו שזה הכל בחיים. אומר לי שאנשים שאני מכירה הם לוזרים רק כי הם לא מנוסים מינית כמו. רק לא מזמן סיפר בגאווה ששכב עם בחורה צעירה מחול יחד עם חבר שלו. הוא גם מבקש לפעמים שאצלם את אשתו של אחי שהיא מניקה או עם אני מכירה בנות זורמות בשבילו כאילו זה לא שאין לו אבל זה לא מספיק. האם מדובר בהתמכרות כי סקס זה כן חלק מהחיים אבל זה מוגזם שאדם לא מסוגל לאהוב ולהיות נאמן ולהחליף בלי סוף. לפחות לדעתי הרוב ירצו מתישהו משפחה,ילדים וזוגיות. לדעתי אין סיכוי שישתנה האם מדובר בהפרעה או שזה נורמלי חשוב לי לדעת על כך אשמח למענה. הוא איש היי טייק מוצלח,יש לו דירה משלו הכל אבל ההתנהגות הורסת הכל.

היי מור, אני לא כל כך בטוח שפנית לפורום הנכון. אמנם אנחנו עובדים לא מעט עם אנשים שמעדיפים סיפוקים מידיים על פני זוגיות הומוגנית, אבל לרוב המתאמנים רוצים לעשות את השינוי - למצוא זוגיות אחת יציבה - ולכן הם באים. יכול להיות שהידיד שלך לא מעונין בשינוי, שנראה לך חשוב, וזו הבחירה שלו. את יכולה לנסות להבין טוב יותר את מצבו, ואולי גם לפתוח לו את החשיבה, עם זאלות על העתיד - כמו ילדים, הזדקנות, מי יהיה לצידו כשהליבידו כבר לא יהיה בשיאו וכד'. לגבי שאלת ההתמכרות - אין לי תשובה, אני מציע לך לפנות לפורום פסיכולוגי. בהצלחה, יובל

01/12/2012 | 17:25 | מאת: מור

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי