התלבטות בבחירת האדם המקצועי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

30/10/2012 | 19:50 | מאת: י

שלום, אני בת 25,סטודנטית ועובדת בעבודת שירות לקוחות,עבודה שאיננה לטעמי ואף מייסרת אך זה מה שיש כרגע. עברתי הרבה משברים בחיי ולא ממזמן סיימתי קשר זוגי,קשר שתלתי בו תקוות רבות וחשבתי שסוף סוף מצאתי את הגבר של חיי אך הקשר נגמר משום שהוא לא באמת אהב אותי וזאת בעצם הסיבה שאני לא מצליחה בקשרים כי תמיד האהבה באה רק מצד אחד. כתוצאה מכישלון הקשר נכנסתי לדכאון,קשה לי לחיות עם תחושת הבדידות שנגררת אצלי שנים משום שאינני מרגישה שאני יכולה לסמוך על משהו כי גם חברות הן לא דבר אמיתי ואני זוכה לתשומת ליבן רק כשהן צריכות משהו. כמו שכבר ציינתי בהתחלה,אני בן אדם שסבל מהילדות ועד היום ובכל מיני אופנים וגם עברתי טראומות. באיזשהו שלב התנסתי בטיפול פסיכותרפי במשך שנה אך הטיפול לא הניב תוצאות כי אינני זקוקה לבן אדם שישב מולי ורק יאזין לצרותיי ולכאבי אלא ליותר מכך! ולא קיבלתי את מה שאני באמת רוצה. ומה שאני באמת רוצה זה שינוי בחיי,הכוונה,מציאת החסמים ושיפורם,לעשות תפנית בחיי,להיות בן אדם חזק יותר שלא נשבר ומיד נכנס לדיכאון לאחר כל ארוע כואב,ברצוני לחזק את הבטחון העצמי שלי,למצוא את הגבר הנכון ולהצליח בזוגיות ובמידה ולא אצליח למצוא גבר אז ללמוד לחיות גם לבד ולהיות חזקה ולא אכולת קנאה ומתוסכלת מידיי יום ויום מכך שאני לבד בעוד שמסביבי כולם נמצאים בזוגיות. אשמח לקבל את העזרה ומודה על כך מראש.

היי, מתנצל על העיכוב בתשובה. אפשר להבין בהחלט את תחושתייך, בעיקר שבעניין הרגשות - את מרגישה שהם חד צדדיים מצד אחד או מונעים אינטרסים מהצד השני. מאמן יכול בהחלט לעזור, בזכות סל הכלים שיש לו להניע אותך קדימה, לבטוח יותר בעצמך ולצעוד קדימה בבטחה. מה שמאמן לא יכול לעשות, הוא לסייע לך לצאת מדיכאון, בעיקר אם הוא קליני (אפילו קל). רצוי מאוד לפנות לרופא המשפחה או פסיכולוג בעניין, להתגבר על תחושות הדיכאון ואז לבוא ולהיעזר במאמן שיסייע לך להגיע למקומות בהן את חפצה. אני ממליץ לך לפנות אלי, ננסה להבין בדיוק מה את צריכה ומה יוכל לעזור לך, וכך תוכלי לקבל את העזרה המיטבית. בברכה, יובל 050-2334466

22/01/2013 | 13:29 | מאת: זוהר

הי, נעים מאוד שמי זוהרה, רובנו סוחבים איתנו משקעים מהילדות, לפעמים הכאב שאת חווה בהווה הינו כאב מהעבר, אשמח לעזור לך, אני מאמנת במקצועי 0545424641

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי