מחשבות שליליות וחוסר התמקדות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

27/12/2011 | 16:17 | מאת: אמי

שלום לפורום, יש לי בעיה שאני כל הזמן חושבת מה אני לא ומה לא אשיג ולא יכולה להתמקד במה אני כן. אני מפחדת שלעולם לא אצליח ואשאר במקום שלא טוב לי. ועוד משהו מאוד חסרה לי סביבה תומכת של חברים ומשפחה.יש לי רק את המשפחה הקטנה שלי. לפעמים אני מתעוררת בבוקר ומרגישה שלא רוצה להיות יותר קיימת. אבל מצד שאני אני כן אוהבת את החיים ואת הילדים שלי ורוצה להיות במקום טוב יותר. אשמח לדעת איך עושים זאת.

שלום אמי, מתנצל על העיכוב בתשובה, תודה על פנייתך. הקושי שלך מאפיין מאוד אנשים שעברו את גילאי 35 או שסיימו את הבאת הילדים לעולם. אז מסתכלים אחורה ורואים שהרבה מאוד מהדברים שאהבנו נשכחו שם - חברים, בילויים, יכולות ועוד. זה לא תמיד נכון, אבל לעתים קורה. מצד שני, אף פעם לא מאוחר מדי לחזור לעניינים. הדבר תלוי ברצון שלך, ואם את רוצה תצליחי. איך? תמצאי לך משמעות מספקת, תמצאי את ייעודך ותמלאי אותו. אם זה יקרה, את תצליחי בענק. אבל כדי שנהיה יותר ממוקדים - אשמח לברר כמה פרטים. כמה שאלות: 1. מה יש לך בחיים? איפה את כן יכולה להגיד בסיפוק "עשיתי", "הצלחתי"? 2. מה חסר לך בחיים? 3. מה לדעתך מניע אותך בחיים? 4. ממה את חוששת? 5. מה מבחינתך יהיה מקום טוב יותר? ממתין לתשוןבותיך ומאחל לך שנה נפלאה. יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי