האם האימון מתאים

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

31/07/2007 | 19:34 | מאת: דנה 5

גם ללימוד מיומויות חברתיות למתבגר לקוי למידה.למתבגר קושי בקריאת מפה חברתית, נעזר בטיפול פסיכולוגי אך נראה שיש עדיין צורך בסוג נוסף של טיפול

הי דנה, שאלה מעניינת. בתקופה האחרונה התברר שלאימון יש כלים מצויינים לעבוד עם הפרעות קשב וריכוז. לגבי ליקוי למידה, אני לא ממש יודע. יש מאמנים שעוסקים בתחום ההפרעות קשב וריכוז, כמו שוש בן אריה (יש לה אתר) ועוד, והייתי ממליץ לפנות אליהם כדי לברר עד כמה הם יוכלו לעזור לכם. אני לא למדתי את תחום הפרעות הקשב ואני לא רוצה לענות בלי שאני מכיר את התחום על בוריו. בכל מקרה, אנסה לברר ולחזור עם תשובה יותר מוסמכת. בהצלחה, יובל פייס

18/08/2007 | 19:16 | מאת: שוש מעוז-אריה

אכן יש תחום התמחות ייחודי להנושא הנ"ל. האימון האישי נמצא אפקטיבי מאד לאנשים לקויי למידה וADD/ADHD. את מוזמנת לקרוא באתר שלי איך אימון עובד עבור המתמודדים עם האתגרים הנ"ל. שוש מעוז-אריה מאמנת לחיים ועסקים ומאמנת להפרעות קשב וריכוז www.vcoda.co.il 054-3093096

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי