איך ליצור קשר עם האקסית?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

10/06/2011 | 16:53 | מאת: דרור

היי, אני וחברתי נפרדנו לפני כחודשיים. זו הייתה פרידה ראשונה ועשיתי את כל הטעויות האפשריות: 1.במשך 3 שבועות רצופים שלחתי לה מיילים והשארתי הודעות (במקום פשוט לנתק מגע, כמו שצריך) 2. כשנפגשנו הייתי נואש, בכיין, מתחנן - בקיצור, כל מה שאישה לא רוצה מהגבר שלה. 3. כשכל הנסיונות כשלו שלחתי מייל זועם, אפילו רשמתי עקיצה בסטטוס שלי בפייסבוק, כזה שגם חבריה יכולים לראות. מאז התאפסתי על עצמי, אני ממש לא מאמין שהתנהגתי בכזה חוסר אונים. קראתי הרבה. הבנתי שמה שהיה נכון לעשות הוא לתת לה ספייס ולבנות את עצמי מחדש. למרות שזה נגמר די רע, אני מאמין שאני חייב לפחות לנסות להחזיר אותה - הפעם בצורה שפויה. הפעם אני מתכוון להגיע לשיחה רגוע ,חזק , מלא שמחת חיים וביטחון - כמו שכל אישה רוצה מהגבר שלה. אך למען האמת, אני לא יודע כיצד ליצור איתה קשר מחדש? האם בטלפון? מה אומרים? אני צריך תירוץ כדי להתקשר - לא נראה לי שזה טוב שהיא תדע שאני מתקשר כדי להחזיר אותה. כיצד אני מארגן איתה מפגש? ומה אם תסרב? מה אסור ומה מותר להגיד בשיחה שכזו? האם לדבר איתה על הפאקים שהיו לשנינו בקשר או רק לדבר על עצמי? אשמח לעזרתכם

היי דרור, תודה על פנייתך. הדבר החשוב ביותר בכל ההודעה המקורית שלך הוא שאתה מודע לטעויות שלך. אם באמת למדת, אז יש מצב שהפעם הבאה תהיה יותר טובה. מצד שני, אתה חייב להגיע אליה במצב שאתה מוכן - גם להמשך חיובי אבל גם לקבל לא כשתשובה. לעתים שנגרם נזק, בעיקר רגשי, המחיר של העניין הוא כבד, אולי אפילו אינו בר גישור. הדרך צריכה להיות מאוד נכונה. איך? כדי לעזור לך אני צריך להכיר אותך וקווים מאפיינים של בת הזוג. אם תוכל לשלוח לי פרטים, אנסה לעזור. אתה מוזמן גם לקחת מספר אימונים עם מאמן למערכות יחסים, כולל בחינת סימולציות, משחק תפקידים והכנה. אם זה מספיק חשוב לך, זה יכול למקסם את הסיכוי ולעזור גם למערכות עתידיות (אם יהיה צורך בכך). בהצלחה, יובל

20/08/2011 | 20:25 | מאת: דרור

הי יובל, אני רוצה שזה יצליח. אשמח אם תוכל לעזור או להפנות אותי למאמן מתאים. אנא שלח לי טלפון או דרך תקשורת אחרת. בברכה דרור

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי