מישהו שיחזיק לי את היד

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

06/06/2011 | 23:01 | מאת: מורן

מגיל מאוד צעיר אני לא אוכלת ירקות ופירות, והתזונה שלי מאוד מוגבלת. אני רוצה לנסות להתחיל, אבל קשה לי לבד. זה גדל לכדי פוביה, ואני לא מצליחה להביא את עצמי לטעום בכלל. חשבתי לקחת קואצ'ר שיחזיק לי את היד, ילווה אותי או ינחה אותי בתהליך הזה. האם זה רעיון טוב לדעתכם? יש לכם המלצות על מישהו באיזור רחובות?

10/06/2011 | 12:22 | מאת: גולן

את מתארת מצב של פוביה ולכן היהיתי ממליץ לך על 2 אשפראויות: או איבחון / טיפול אצל פסיכולוג התנהגותי / קוגניטיבי ( אולי זה פוביה כללית יותר שניתן לנטרל אותה בטיפול התנהגותי, בדרך כלל טיפול שמיועד לךפוביות ), או ללכת לדיאטנית ולבדוק איתה כיצד ניתן לשלב ירקות ופירות בצורה כהכי נורמלית מבחינתך. בכל מקרה, אין פה פתרונות קסם. בהצלחה גולן

שלום לך מורן, המלצתי הבסיסית היא לקחת מישהו טוב מתחום הדיאטנות כדי שינסה לעזור לך בתחבולות להרגיל עצמך לעניין אכילת ירקות. אני לא מכיר פוביה מירקות, אבל שווה לבחון עם דיאטנית מה נכון לך לעשות. האימון יוכל לעזור לך בתחום ובתחומים אחרים רק אחרי שיהיה לך את המידע מה לעשות מאחר ורוב המאמנים לא מתעסקים עם בעיות אכילה ולא הייתי ממליץ ללכת לאימון לפני ששמעת דבר מומחה מהתחום. בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי