מושתלת כליה על רקע פמפ ועמילואידוזיס

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

09/01/2010 | 22:56 | מאת: sarita

ליובל שלום, אני בת 35 גרושה ללא ילדים, מושתלת כליה כבר 6 שנים לא עובדת נוטלת תרופות רבות עקב המחלה ולמרות זאת הבדידות מעיקה עליי אני עוברת הכל לבדי בלי תמיכה וזקוקה לבן זוג שיתמוך בי נפשית שיהיה במצב דומה. אין לי למי לפנות תודה שריתה

שלום שריתה, אני לא מכיר את המושגים הרפואיים שהוספת, אבל אני מקווה שאת מרגישה טוב ומשתפרת מיום ליום. מה שאני כן מכיר זה את העובדה שלכל אחד מגיע לחיות את חייו באושר ואם זוגיות יכולה להסב לך אושר - חשוב שתמצאי את הדרך לשם. את כבר היית במקום של נישואין וידעת זוגיות. מה מונע ממך כרגע לנסות לחפש זוגיות חדשה? מה את עושה כדי למצוא זוגיות חדשה אם בכלל? מה הכי חשוב לך בזוגיות? דיברת על תמיכה נפשית, אשמח לקבל יותר מידע ואם יש משהו נוסף, אנא צייני. תודה, ממתין לתשובותיך. יובל

19/01/2010 | 18:37 | מאת: שריתה

יובל תודה שחזרת אליי. כוונתי היא שבגלל מצבי הרפואי הכרוני ואי תעסוקה אז בטחון העצמי והאישי ירוד ואז אני מרגישה סגורה וביישנית גם במסגרת חברתית לא יודעת איך להציג את עצמי ליצירת קשר עם בחורים. ושאני מתלבשת יפה ומסתדרת אני נראית נאה מאוד ואף אחד לא חושב שאני אישה חולה ועברתי איזשהו אירוע טראומתי אשמח לקבל עצות ממך. שריתה

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי