טיפול זוגי = הרבה כסף

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

18/07/2007 | 08:20 | מאת: שירי

היי יובל רציתי לספר לך שמאז המיקרה הדברים הישתנו הרבה בבית, אנחנו קצת יותר מדברים על דברים יותר עמוקים מהשיגרה, ואנחנו יותר ביחד.(בלי קשר לטיפול) כמו שסיפרתי הינו בפגישה אחת ביחד ושתי פגישות לבד עם המטפלת והכסף גולש. בעלי אמר לי שהוא לא רוצה להמשיך בטיפול שעולה כל כך הרבה כסף, (פעם בשבוע 1000 ש"ח לחודש) , ולדבר שם על דברים שאנו יכולים לדבר לבד בבית. הוא הציע לקבוע יום בשבוע לקפה או לפגישה ביחד ובמקביל לחפש פסיכולוג עבורו מקופת חולים. למרות שברור לי שהבעיה היא לא רק אצלו . אני מפחד להיכנס לשיגרה ולעבור לסדר היום ואתה יודע את המחשבות שעולים לי בראש הרבה פעמים על הקשר שהיה . אשמח לקבל ממך המלצות והצעות להמשך דרך המון תודה!!!!

הי שירי, אכן, טיפול עולה כסף. הרבה זה עניין של פרספקטיבה. לא להתמודד עם הבעיות עולה לעתים הרבה יותר ולפעמים לא מספיק לדבר בבית קפה. אם אתם מחליטים שזו הדרך אתם חייבים לדרוש כנות מוחלטת ולדעת שיהיו דברים שעלולים לעורר תחושות שלא תמיד מצפים להן. לגבי טיפול רק עבור בעלך - זה עניין של הרגשה שלו. אגב, אני לא בטוח שטיפול זוגי יקר מטיפול אישי (גם מסובסד) מאחר וטיפול זוגי הוא לתקופה יחסית די מוגבלת, אישי יכול לקחת המון זמן. אני מציע שתחליטו על בית הקפה כניסיון, ותכינו אלטרנטיבה ברורה אם מי מכם מחליט שזו לא הדרך הנכונה (כמו חזרה לטיפול זוגי, פרטני וכד'). תדאגו שהכללים יהיו ברורים. ממתינים לעדכונים! בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי