מאמנת להפרעות אכילה והרזיה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

07/12/2009 | 14:11 | מאת: יהל שדה

היי יובל. שמי יהל שדה. גיליתי לאחרונה את הפורום המדהים שלך. אני חושבת שאתה עושה עבודת קודש למאמנים בארץ כאן בפורום. חשוב שאנשים יבינו מה משמעות המאמן ואתה עושה את זה מדהים. אני מאמנת להפרעות אכילה והרזיה, משתמשת גם בשיטת NLP . מאד אוהבת את העבודה שלי. מרגישה שליחות לעזור לאנשים. אשמח לייעץ כאן לשאלות מהתחום שלי. תודה רבה יהל שדה

היי, ראשית תודה רבה על המחמאות. אני משתדל להעביר בתשובותיי את הרוח האימונית ומקווה שאני עושה זאת בהצלחה. לגבי נושא הפורום - עקרונית הנהלת הפורומים ואני לא מתערבים יותר מדי אם הסיוע נעשה בצניעות, לא ברמה פרסומית ובמטרה לסייע. כן ניתן להכניס את המייל במקום של האי מייל ולחתום בשמך. בהצלחה ושוב תודה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי