לא יודעת מה לעשות....

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

29/11/2009 | 11:01 | מאת: ה

אני לא יודעת איך לפנות למי ומה.... אני מתביישת לרשום את הסיפור שלי אני נשואה אימא לארבעה ילדים, בת 36 הכרתי בחור דרך המחשב, דיברנו גם בטלפון ונפגשנו מספר מפגשים שהיו מלווים בסקס, עכשיו אני מרגישה ממש אובססיבית לבחור, חושבת עליו כל היום, מחכה לשיחות ולמפגשים שלנו...יש לי בעל מדהים ומקסים הכל ביננו מושלם, לא השתנה כלום אפילו הסקס ביני ובין בעלי נעשה אפילו יותר טוב ,למרות שלא היו לנו בעיות בתחום הזה להפך, מושלם, אז למה בכל זאת זה קרה לי????אני כל הזמן מנסה לחשוב... מה אני אוכל לעשות כדי לצאת מתוך הסיפור הזה... ולשכוח את הבחור שלא יוצא לי מהראש, אני כל הזמן ליד המחשב אם חלילה זה יתגלה יש לי הרבה מה להפסיד אני חייבתלעצור את זה עכשיו אבל איך???. עם כל המחשבות עליו , נראה לי שאני מאוהבת בו מה אפשר לעשות כדי להתנתק בהקדם, אנחנו מכירים כבר ארבעה חודשים

06/12/2009 | 13:39 | מאת: תלתלית

מה גרם לך לפנות אל המאהב מתחילה ? מה היה חסר לך במערכת הזוגית ? האם יש שם פיצוי על חסך כלשהוא ? האם את פתוחה עם בן זוגך ויכולה לשתף אותו ? מה ממלא אותך במאהב שחסר לך בבעלך ? המחשבות שלנו יוצרות את המציאות שלנו ומכאן את יכולה לשלוט ברגשותייך ולכוונם למקום אחר. אם את רוצה להפסיק אז התכווני לכך ועשי הכל כדי להעשיר את חייך עם בעלך. בהצלחה טליה

היי ה, מתנצל על העיכוב בתשובה אבל ליבי איתך. זו סיטואציה קשה, מרגיזה, אובדן שליטה במובנים רבים - דבר שרובנו לא מכירים ביום יום. זו מלחמה חסרת פשרות בין הרגש שלוקח אותך למחוזות 'אסורים' לבין הרציונאל שמזהיר אותך שאת מרחקת מהבטוח והלא רע. בכל אופן, הייתי - דרך מתאמנים שלי - המון פעמים במקום הזה ואני באמת מבין את כאבך. את שואלת 'למה זה קרה לי?', ואני מניח שלך התשובות. אז חוץ מהשאלה הזאת, הייתי ממש שמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות נוספות - 1. כאמור - מה הביא אותך למצב של פיתוח מערכת יחסים מקבילה? 2. את אומרת שבעלך מקסים, שהסקס ביניכם היה טוב - אז מה בכל זאת משך אותך להתנסות הזאת? מה מאפיין את מערכת היחסים בינך ובין בעלך? 3. מה הדברים הטובים שקורים בחייך בסמדרת הזוגית ומה הפחות טובים? 4. עד כמה הרפתקנות וריגושים הם חלק ממבנה האישיות שלך? הערכים שלך? 5. אם חברה הייתה מספרת לך את הסיפור הזה - מה היית ממליצה לה לעשות? 6. מה המחיר שאת משלמת היום על המערכת המקבילה? 7. מה המחיר שאת עלולה לשלם בעתיד על המערכת המקבילה ועד כמה את מוכנה לשלם את המחיר? 8. מה אם היית מוסיפה היום לחייך היה מחזיר אותך לאיזון שאפיין אותך לפני? אשמח לקבל תשובותיך ולבחון את הדברים יחד איתך. אני ממש מאחל לך בהצלחה ומקווה שנוכל לעזור לך למצוא את דרכך - וגם אני לא יודע מהי כרגע. בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי