מה עליי לעשות?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

10/11/2009 | 08:35 | מאת: ה

אני לא יודעת איך לפנות למי ומה.... אני מתביישת לרשום את הסיפור שלי אני נשואה אימא לארבעה ילדים, בת 36 הכרתי בחור דרך המחשב, דיברנו גם בטלפון ונפגשנו מספר מפגשים שהיו מלווים בסקס, עכשיו אני מרגישה ממש אובססיבית לבחור, חושבת עליו כל היום, מחכה לשיחות ולמפגשים שלנו...יש לי בעל מדהים ומקסים הכל ביננו מושלם, לא השתנה כלום אפילו הסקס ביני ובין בעלי נעשה אפילו יותר טוב ,למרות שלא היו לנו בעיות בתחום הזה להפך, מושלם, אז למה בכל זאת זה קרה לי????אני כל הזמן מנסה לחשוב... מה אני אוכל לעשות כדי לצאת מתוך הסיפור הזה... ולשכוח את הבחור שלא יוצא לי מהראש, אני כל הזמן ליד המחשב אם חלילה זה יתגלה יש לי הרבה מה להפסיד אני חייבתלעצור את זה עכשיו אבל איך???. עם כל המחשבות עליו , נראה לי שאני מאוהבת בו מה אפשר לעשות כדי להתנתק בהקדם, אנחנו מכירים כבר ארבעה חודשים

שלום ה, תודה על פנייתך. אני שמח מאוד שפנית, למרות הבושה. הרי הבושה היא לא ריאלית, אנחנו לא מכירים אותך ולא יודעים מי את. בדיוק היום עניתי לאלון (שתי הודעות למטה) על שאלה דומה. אותך אני מבקש לשאול קצת על ההבדלים בין שני הגברים בחייך: 1. מה את מרגישה כלפיי כל אחד מהם? 2. מה הסיכוי להחזיק קשר עם כל אחד מהם? 3. יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם. 4. מה לדעתך הסיבה שהגעת למצב הזה - שמחד מייסר אותך מאוד ומאידך גורם לך להתרגש 'כמו פעם'. 5. אם אפשר היה להחזיר את הגלגל אחורה - מה היית עושה? 6. אם חברה הייתה באה ומספרת לך את הסיפור - מה היית אומרת לה? שוב תודה על הפנייה, אני מכיר את הסיטואציות האלה כל כך טוב בחדר האימון שלי וכל פעם עולות התהיות על מה נכון. לרב אין תשובה חד משמעית, וזה הופך להיות קשה יותר אם בן הזוג לא עשה שום דבר אקטיבי שפגע. ולפי מה שאת מתארת זה המצב. עם זאת, אשמח לשמוע אם היו דברים פאסיביים בזוגיות (פחות נתינה, פחות שיתוף וכד'). בהצלחה, ובאמת אני מבין את תחושתך, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי