אמון

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

28/10/2009 | 08:09 | מאת: שיר

היי יובל לא כל כך יש לי תשובה לשאלותך, מה גורם לי את ההרגשה הזאת?. אולי כי אני אדם מאוד שקוף, שאומרת את הדברים בפנים, והוא פחות . הוא יכול "לשקר" לדוגמא בעבודה בדברים קטנים,ואולי זה גם בסדר אבל אני, אני לא כזאת. אולי בגלל שגיליתי בעבר אני מפחדת להיות שוב באותו מקום. אני חושבת שגם המצב שאני פוגשת בעבודה על אנשים אחרים נותנים לי גם חוסר אמון. אולי כי החשיבות של בית משפחה לי זה אחרת ממשאצלו ? אני לא יודעת , נשמח לקבל עזרה ממך תודה שיר/שירי שם בדוי

היי שיר, שאלה נוספת לפני שניכנס מעט לעומקים - מה מידת הפתיחות ביניכם? עד כמה את חופשיה להגיד לו מה שאת מרגישה? עד כמה חשובה לך הזוגיות הזו? תודה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי