איך מיישמים???

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

09/08/2009 | 16:58 | מאת: דיכאונית

שלום רב אני בת 38 נשואה ואמא לשלושה ילדים מקסימים בעל אוהב ותומך מזה שמונה שנים אני סובלת מדכאונות חוזרים ונשנים תלוי בתקופות ובעונות . יש לי בעיה מאוד קשה אני מטופלת בבריאות הנפש וכמו כן בכדורים פסיכולוגית ופסכיאטר הבעיה היא שאני לא מצליחה לשנות את התנהגותי או לשנות הרגלים למשל: בשנה האחרונה שאני בדכאון קשה אני לא יוצאת מהבית מלבד עבודה התנתקתי מהרבה אנשים חברים ומשפחה אפילו אם יש לי בדיקות רפואיות אני דואגת שיהיו בזמן העבודה כשאני מחוץ לבית אז אנחנו עובדים על זה אני והפסיכולוגית היא את העבודה שלה עושה הבעיה שאני לא מסוגלת ואפילו לא מנסה לשנות את זה פעם הייתי עושה הליכה היום אני כל יום דוחה מחר אני אתחיל מחר אלך לבקר משפחה מחר אני אשתדל לצת מהבית אבל לא עושה באמת אף אחד לא מבין את הקושי שיש לי ליישם את הדברים לי מאוד קשה עם השינוי הפכתי להיות מאוד כועסת מרירה ובעיקר קנאית שכולם יוצאים מבלים קונים מתאמנים מתלבשים ולי קשה מה עליי לעשות כדיי לצאת מהקושי?אוליי בכלל אני לא צריכה טיפול עם פסיכוטרפיסטית?בבקשה אני נושאת וזקוקה לעזה אני מאבדת את כולם ובעיקר את החיים

שלום, ראשית, אני ממש מצטער שכך את חשה, אבל עצם העובדה שמדובר בשנים ארוכות אני חושב שטיפול זה אכן הדרך הנוכנה לפתור את הבעיה בבססיס, ואימון יוכל להניע אותך קדימה (תחת אישור המטפל) לעשייה עבור עצמך. בנוסף, הייתי ממליץ שתעלי מול המטפלים את האפשרות שקיימת בך חרדה חברתית (יתכן שהתפתחה עם הזמן) ואולי טיפול התנהגותי יוכל לעזור לך יותר. לעצם העניין, אני רוצה להציע לך כמה דברים לחשיבה אבל ראשית אשמח לקבל תשובותיך - 1. מה את כן עדיין עושה? פרט לעבודה ורופאים? 2. מה חסר לך במיוחד? 3. מה היית רוצה לעשות יותר? אבל אני ממש אשמח לקבל רשימה מפורטת. 4. ועל בסיס הרשימה המפורטת, אשמח אם תוכלי לכתוב איך יראה יום בחייך בתקופה בה תממשי את כל מה שתרצי לעשות. אשמח לקבל תשובותיך ולהמשיך את לבחון את הדברים דרך הפורום. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי