יופי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

19/07/2009 | 18:34 | מאת: שרוני

אייך אפשר להסביר את המצב שבו בחור יפה תואר שנראה מעולה מתבייש להתחיל עם בחורה? הרי הוא כל כך יפה וכל בחורה מסובבת את הראש כשהוא עובר ואין אחת שלא היתה נענית לחיזוריו- אז למה הוא ביישן אם לא חסר לו כלום? מה אומרת עליו הביישנות? האם זה בהכרח מעיד על חוסר ביטחון או שאולי הוא לא מתחיל עם בחורות כי הוא מחכה שהן תתחילנה איתו- כלומר, הוא כאילו נראה ביישן בעוד שהוא בעצם סנוב?

היי, לדעתי אין קשר בין יופי לביטחון בהכרח. לעתים זה הולך ביחד, לעתים זה ממש לא. היו לי מתאמנים מאוד נאים שהקשר שלהם עם נשים היה מאוד מסובך מתוך ביישנות. היו כאלו שעל פי האמות מידה המקובלות היו פחות נאים והם הצליחו מתוך ביטחון עצמי להשיג כל שרצו. יתכן והוא סנוב, אבל זה ניתן בקלות לבחון. ביישנות זו בעיה, אבל היא ניתנת לפתרון די בקלות. צריך לעבוד על זה בצורה משמעותית ואינטנסיבית בכל מיני משחקי תפקידים, תרגילים והתנסויות אמיתיות, ומהר מאוד הביטחון עולה. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי