לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

18/07/2009 | 08:57 | מאת: לא יודעת מה לעשות

שלום, יש לי שאלה. אייך אדע אם בחור מסתכל עלי כי הוא באמת מעוניין בי או שבגלל שאני דלוקה עליו ממש חזק אז אני מפשרת את המבטים שלו בצורה שתתאים לי? אסביר: יש בחור שעובד איתי במקום העבודה ושמתי לב שכשאני נכנסת והוא כבר שם אז הוא פתאום מביט בי במבט שאומר: "היא הגיעה". ולפעמים הוא חולף על ידי וזורק את מבטו לעברי. יכול להיות שהוא מעוניין בי או שהוא שם לב שאני מעוניינת בו ואז זאת הסיבה שהוא מביט בי? ניסיתי גם לבדוק האם הוא מסתכל על בחורות אחרות שעובדות איתנו כדי לראות אם אני מדמיינת או לא- ולא הבחנתי כי הוא מסתכל עליהן בצורה מיוחדת. אני כל כך מתפללת ומייחלת שהוא יבוא אלי וידבר איתי, יזרוק חיוך, יגיד שלום, יעשה צעד- אך הוא אינו עושה ואני חושבת שאולי זה בגלל שאנו עובדים באותו מקום עבודה ואז הוא יותר חושש. אני לא יודעת אייך לברר את מה שקורה. מה לעשות?אייך ליזום שיחה שלא תוציא אותי מתנהגת כמו מטומטמת? אייך אדע אם הוא אכן מעוניין בי או שנדמה לי?

היי, זו סיטואציה מאוד מתסכלת. את רוצה, יש לך תחושה שיש פה הדדיות, אבל את לא בטוחה ואולי אף נתקלת בבחור ביישן. אני חושב שאת צריכה ויכולה ליזום. איך? בואי ננסה לחשוב ביחד: מה מידת הקשר ביניכם בעבודה? איפה יש דברים משותפים במקום העבודה? אולי חברים משותפים? אשמח לקבל תשובות, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי