ייעוץ זוגי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

23/04/2009 | 17:23 | מאת: איריס

שלום רב, אני ובן זוגי נמצאים בזוגיות שניה. שנינו גרושים לכל אחד מאיתנו שני ילדים מנשואים קודמים. עד לפני כמה חודשים התגוררנו ביחד,עקב בעיות בזוגיות הפרדנו המגורים. אני מעוניינת בטיפול פרטני וזוגי ואולי אף משפחתי בעתיד.אני מתגוררת במגדל העמק. האם אפשר להמליץ על מטפלת אמינה ובמחיר סביר ? תודה

שלום איריס, לצערי אני לא מכיר מטפלים מהאזור שלך וגן לא מאמנים זוגיים שיכלו לעזור לך. מאזור חיפה יש לנו כמה תלמידים שיוכלו אולי לעזור לכם. אם את מעוניינת אנא צרי עמי קשר דרך המייל כולל פרטי התקשרות ואני מבטיח לחזור בהקדם עם תשובות. המייל שלי [email protected]. בברכה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי