ביטחון עצמי להצלחה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

21/12/2008 | 10:24 | מאת: טלטל

אני בחורה משכילה , אמא ל-2 ילדים עד עכשיו עבדתי בעבודה מסודרת . כרגע אני לא עובדת יש לי בעיה בביטחון העצמי אני כל חיי עבדתי או למדתי תמיד הייתי המסגרת ויש לי פחד במציאת עבודה תמיד יש ליח תחושה שאני לא מתאימה ולא יודעת. למרות שבעבודתי הייתי עובדת מצטיינת בעלת מוסר עבודה גבוה אבל בכל זאת קשה לי לחפש עבודה. וגם בחיי היום יום אני מרגשיה שביטחון עצמי היה עוזר לי אני יותר ביישנית ולא יודעת לפתח שיחה. איך להגביר את הביטחון העצמי שלי

29/12/2008 | 15:23 | מאת: עידן

הי יש כיום נטייה להגדיר את הביטחון העצמי שלנו בדרכים חצוניות כמו מקום עבודה ,לימודים... בואי נפרק את המונח ביטחון עצמי או יותר נכון בטוח בעצמי או ב.ט.ח עצמי בטוח =מאמין,משוכנע..ביטחון=הרגשת וודאות בקיום של דבר ,ועצמי =בי ,אני ביטחון עצמי נתולדה של הכרה עצמית בחשוב ובטוב ובמצליח שלך.. יש לך יכולות על פי מה שרשמת עבדת והצטיינת ,בעלת מוסר עבודה ,למדת מתחת לכל אחד מאלו מסתתרות יכולות כרגע אין לך עבודה -בחרת בכרגע כי זה זמני? כל אלה הם דברים מצויינים שיש לך ,אימון יכול מאוד לעזור לך להשיג ביטחון עצמי. המון הצלחה עידן יעקובס- מאמן אישי עסקי זוגי ומשפחתי

שלום טלטל תודה על פנייתך. חוסר ביטחון, בעיות בהערכה עצמית, בעיות בדימוי העצמי - אלו נושאים שעולים לא פעם בפגישות אימון. הנושא הזה חשוב ביותר, והבושרות הטובות הן שניתן לפעול כדי לשנות את "רוע" הגזירה. אני הייתי רוצה לברר איתך ממה את חוששת? מה מונע ממך לגשת ולנסות? איך ההצלחה שלך והערכה כלפייך בעבר באות לידי ביטוי היום? מה המשמעות מבחינתך של לעבוד? לאן את רוצה להגיע בתחום המקצועי? איך את רואה את הקריירה שלך בעתיד? מה לדעתך שלושת הדברים שחוסמים אותך יותר מכל בחיפוש עבודה? אשמח לקבל תשובותיך ולהתייחס בהתאם. בהצלחה, יובל

24/03/2009 | 18:29 | מאת: דוד

טל שלום אני מניח שיש לך מקומות טובים ונעימים שכן היה לך טוב בהם. האם תוכלי להעלות אותם בדמיונך? מה היה לך שם שהצלחת? מה מרגש אותך שם כשהצלחת? האם יש לך חברות טובות? האם את מגדירה עצמך כביישנית? האם יש לך רווח מזה שאת ביישנית.האם את מפסידה מזה שאת בישנית? אני מצ''ב כרטיס שלי אני מטפל באנשים שמבקשים להגביר את הבטחון העצמי דוד 0508689182 מאמן אישי - מחפש מתאמן באזור ירושלים ואשקלון מאמן בוגר מכללת Coach me מחפש מתאמנים. האימון בליווי מדריך מהמכללה. מחיר סמלי. האימון -10 מפגשים. מי שמעוניין לצאת למסע שישנה את חייו שיפנה.. לאימון - אישי,לקריירה ולימודים . "מה שקובע אינו המקום ממנו אתה מתחיל אלא המקום בו אתה בוחר לסיים". אימון אישי- כלי מדהים להשגת המטרות שאנו חפצים. . לתאום ניתן לפנות :דוד 0508689182 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1724&r=1

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי