מתלבטת בין אימון אישי לטיפול

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

24/10/2008 | 18:47 | מאת: ענבל

שלום, אני נמצאת כרגע בתקופה מאוד מבלבלת בחיי, המשלבת מעבר דירה, חיפוש עבודה/ שינוי מקצוע, חיפוש עצמי והגעתי לנקודה שבה הייתי רוצה הכוונה וכלים להמשך הדרך. העניין שכתוצאה מהמעבר דירה והעצמאות שאני חשה הציפו אותי "חולשות/חסרונות" שתמיד היו אצלי אך כיום אני מרגישה שהם מעכבים וחוסמים אותי בהתקדמות, מעין "פחד משתק", בלבול, חוסר רגיעה ועצבים. למרות שידוע לי שזה תהליך בריא שרבים עוברים זה לא מעודד אותי ואני מרגישה "אבודה". השאלה שלי האם עדיף אימון אישי המתמקד בהווה ובעתיד ובעיקר בהגעה למטרה או טיפול פסיכולגי שבו מנסים לפתור בעיות דרך העבר? כמו כן במידה ואבחר באופציה של אימון כיצד אני מגיע למאמן מקצועי עם ניסיון והכשרה מתאימים (אני גרה בת"א)? בברכת תודה ענבל

שלום ענבל, תודה על פנייתך. הנושאים שהעלת כבעיתיים בחייך כיום הם בהחלט ניתנים לפתרון דרך אימון. מעבר דירה, שינוי מקצוע, חיפוש עצמי ועוד. לאימון כלים מעולים לעסוק בבעיות אלו, מהירים משמעותית מטיפול ועם מאמן טוב, את עשויה למצוא עצמך על דרך המלך תוך מספר חודשים מצומצם (כשלושה עד שישה). באימון יבחנו איפה את נמצאת היום, לאן את רוצה להגיע (ויעזרו לך לאתר את התשובות הכי נכונות עבורך) ומה את מוכנה לעשות כדי להשיג את חזונך ויעדיך. זו תורה פשוטה יחסית, אפקטיבית מאוד, מעצימה ומאוד מהנה. זו תקופה שבה את מתרכזת, יחד עם שותף/ה (מאמן) רק בעצמך, בחזונך, בערכייך, בחסמים שמונעים ממך או מנעו מלהתקדם עד היום. אני ממליץ לך בחום לנסות את התחום. רוב המאמנים (כך אנחנו נוהגים) מזמינים לאימון היכרות בחינם. את מוזמנת לפנות אליי וננסה לאתר לך את המאמן הטוב ביותר לצרכייך. בהצלחה! יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי