מה עושים?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

22/04/2008 | 05:36 | מאת: נעמה

בעיתי היא כזאת: הכרתי את בעלי כשלא הייתי במקום טוב בחיים. ופשוט התאהבתי באדם הראשון שנתן לי תשומת לב. למרות שגם היא היתה בעיתית מאוד (במהלך הקשר הוא חזר לקשר עם האקסית והשאיר אותי על "אש קטנה" אחכ חזר אלי אולי בעקבות ההריון שלי?)הוא בן אדם טוב אבל בעיתי ביותר סובל מאוד מהתפרצויות עצבים וחוסר סבלנות . פעם טוב אלי פעם רע אלי לפי המצב רוח..יש בננו הבדלי מנטליות והשקפות מהותיות ביותר. שננו באנו מרקע שונה ואורך חיים שונה. בנוסף הוא גם מבוגר ממני ב20 שנה אני בת 30 והוא בן חמישים. אני מרגישה שכל האלימות המילולית שלו חוסר הכבוד שלו אלי ההשפלה וכו יצרו אצלי המון כעסים ואני פשוט כבר לא סובלת אותו יותר.נגמרה האהבה!! במקומה יש לי הרבה כעס ופחד .בנוסף אני מתבישת לצאת איתו בחברה אני בחורה שנראית טוב . והוא גם נראה טוב לגילו אבל נראה בן 50 ונמאס לי כבר מהמבטים השואלים מזלזלים כשרואים אותנו ביחד. פשוט בושה לצאת איתו לרחוב חושבים שהוא אבא שלי. או שאני הזונה שלו או משהו כזה.. הבעיה היא שיש לנו שני ילדים קטנים פחות מ3 שנים. והם די אוהבים את אביהם. וחוץ מזה שזה לא פייר לבעלי. הוא כל הזמן אומר לי הכרת אותי איך שאני . לא הכררת פרופסור..אז זה לא הציק לי היום זה פשוט מטריף אותי פשוט נמאס לי מכל המצב הזה. אנחנו גם תלויים כלכלית מאוד אחד בשני. ורק עם משכורת אחת לא אצליח לגדל את הילדים טוב. לא לדבר על לשלם את המשכנתא..ממש פלונטר יש עיצה?

הי נעמה, מצטער לשמוע על הבעיות האלו, שלצערי חוזרות על עצמן. על פי התיאור שלך "התחתנת עם הראשון שנתן לך תשומת לב". מה הייתה מידת האהבה? אם את לא סובלת אותו יותר כפי שאת מתארת, צריך לבחון היטב את טיב היחסים ביניכם ולראות איך ניתן להמשיך הלאה. יכול להיות שפרידה אפילו עדיפה לפעמים, אם כי זו לא האופציה הראשונה המומלצת. בכל מקרה, מחקרים מראים שלילדים יותר נכון לחיות בבית אוהב וחם ולא בבית עצבני וקר, וזה לא משנה אם ההורים פרודים או לא. חוץ מזה, בעלך לעולם יישאר האבא של הילדים, גם אם לא תחיו ביחד. אבל יותר חשוב להבין מה קרה עם הזמן, להבין כמה דברים: 1. מה השתנה בצרכים שלך ובאינטרסים שלך (ושלו)? פחות משמעותי מה היה שהתחתנתם. אנשים משתנים וכך גם התחושות והצרכים שלהם. 2. מה את מרגישה כלפיו, פרט לכעס? 3. מה חיבר ביניכם? מה את כן אוהבת אצלו? 4. מה בכל זאת יכול להשאיר אותך בקשר? יש עוד הרבה דברים לחשוב עליהם. ממליץ לכם בחום על טיפול או אימון זוגי. זה יכול לעזור לכם מאוד. שיהיה המון בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי