אני כל הזמן ממורמרת על בעלי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

08/01/2008 | 12:57 | מאת: יוליה

ובעלי גם היתיאש ממני .אין לי חשק לסקס בכלל לו מזיז לי . ליפעמים אני כן רוצה לשמוע לו וליפעמים נימאס לי לשמוע לכל מילה שלו . כי הוא רגיל ששמע לי 17 שנים ועכשיו בגלל דיכאון ועברתי שינועים אני לו מקבלת מה שהוא מבקש. הוא הבקשות שלו הם ככה .האם זה מוגזם ממנו שהוא מגיע מהעבודה שהבעית יהיה מסודר סלון והול . שלא יהיו כביסות בסלו. שתכין לו אוכל לבוקר בשבתות וצהריים והגישב שלי שאני רוצה שהוא ישתתף איתי כי ככה יש לי חשק אין לי חשק להכין לבד לבד . שעם הוא מבקש נעליים או בגד שאני יבוא לארון ואתן לו .פעם היתי שומעת לו. היום הוא כועס שאני אומרת לו קח לבד .הוא בזמן אחרון חסר סבלנות וקשה לנו מאוד מאוד .נימאס לי הוא כולכך כועס כמו לו יודעת מהנ .וגם עלים לו עליי אבל זורק דברים מפה או מה שיש על שולחן ברגע של כעס. כי הוא טוען שאני מביאה אותו לכעס הזה .

09/01/2008 | 20:52 | מאת: מאמנת להצלחה

יקירתי, לפי מה שאת מספרת אתם נשואים כבר 17 שנים, כנראה שיש משמעות לקשר. אני מציעה לברר עם בעלך לגבי אפשרות לייעוץ זוגי, נראה לי שיש על מה לעבוד. אם הוא לא בכיוון עדיין את יכולה לפנות לייעוץ אישי/אימון אישי על מנת לקבל כלים להתמודד וליצור שינוי בזוגיות. זה נכון שצריכים שניים לזוג, אבל מספיק אחד ליצור הבדל משמעותי. בכל מקרה, לא נראה לי שכדאי להמשיך לסבול ולתת למרמור לגדול עוד ועוד. מקוה שעזרתי, מאמנת אישית ועסקית להצלחה

הי יוליה, תודה על פניתך. השאלה המרכזית שעולה היא - עד כמה את אוהבת את בעלך? אם התשובה שעדין כן, וזה הדדי, יש מקום לנסות ולגשר בתהליך אימוני על הבעיות שלכם. אם התשובה היא לא, רצוי שתתחילי אימון לבדך לקראות לאן פניך מועדות. בכל אופן, אם התשובה היא כן, אני מבקש שתכתבי סוג של עמוד עם חוקים שהיית רוצה שיהיו בבית - מה תפקידו של כל צד, מה את מוכנה לעשות ומה לא, מה את מצפה ממנו ועוד. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי