מבקש ייעוץ

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

04/10/2007 | 07:41 | מאת: ניר

שלום רב ותודה על זמנך. אני בן 34 בעל משפחה, מצליח בעבודתי וכו' אך יש לי בעיה של יחסי אנוש, יחסים עם בני המשפחה ועם חברים. אני טיפוס לחוץ ועצבני מטבעי וזה גורם לי להרבה יחסים מתוחים עם הסביבה. עובדה זו מפריעה לי מאוד והייתי שמח מאוד לטפל בבעיה זו על מנת לשפר את איכות חיי. האם יש המלצות לאיזה תחום לפנות על מנת לטפל? תודה

07/10/2007 | 11:58 | מאת: תמר לרום מאמנת ויועצת ארגונית

הי ניר, אימון אישי יכול לסייע לך לבדוק מה קורה לך באמת כשאתה באינטראקציה עם אנשים. מה מקום האחרים בחייך, מה התגובות האוטומטיות שלך ומהן הדרכים האחרות להתמודד עם לחצים ועצבנות. אלו תפיסות יש לך כלפי הזולת ואיך אפשר לשנות אותן על מנת שתרגיש נעים ובטוח בקרב האחרים, כך שלא תיצור יחסים מתוחים עם הסביבה. האימון יאפשר לך לראות את עצמך כפי שאתה היום, כפי שהיית רוצה להיות ויאפשר לך לשנות גישה, להתאמן על דרכי תקשורת יעילות עם הזולת- כי באימון יש משימות ממפגש למפגש, ובסופו של דבר, ליצור יחסי אנוש תקינים בעבודה ובחייך בכלל.

הי ניר, תודה על פניתך. נראה כי הנושא שהעלת מפריע לך בתפקוד היום יומי, בריאקציה עם אנשים סביבך. כדי להחליט איזה סוג טיפול יעזור לך, יש צורך בשיחה קצרה כדי לברר קצת יותר פרטים - כמו מה ההשפעה של המצבים האלו עליך? איך באה לידי ביטוי התגובה שלך ועוד. בכל אופן, אני מסכים עם תמר שלאימון יש כלים נפלאים לסייע למקרים מעין אלו. ובכל זאת הייתי שמח לערוך איתך שיחה ללא מחוייבות, כדי לברר מה באמת יכול לסייע לך לפתור את הבעיה. אתה מוזמן לפנות אלי למייל [email protected] בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי