חג שמח מארהב -לוס אנגלס

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

16/09/2007 | 18:44 | מאת: פעמונית

שלום יובל, שלומי בסדר גמור. הטיסה היתה טובה ואני אצל הבת שלי. אני מנסה להתנקות, אבל עדיין יש מחשבות. כתבתי לך שהיתה תגובה למכתב שלי. הוא כתב לי בלשון צינית שהמכתב מדהים שנה טובה ושאני אשה הכי מדהימה בתבל. הוא צודק. אני מדהימה, לפחות כלפיו. ממה שנתוח הצבעים אומר, אני צריכה להיות פחות רגישה ופחות עוצמתית. אני אוהבת בעוצמה שונאת בעוצמה עוזרת בעוצמה - הכל בעוצמה. צריך ללמוד לאט לאט לנתב רגשות ולשים ברקסים, למרות שלגבר ההוא לא הראיתי יותר מדי, ממש הייתי קופאת לידו הרבה פעמים. יש לי תכונה להתכנס בעצמי ולהיות קרחון. אני צריכה לנתב בין השניים, ואני אלמד. כל היתר שהוא כתב זה בסדר. גם אם אני ממזרתה זה לא מזיק, כי אני לא פוגעת באנשים, אלא פועלת בזמן חרום או שאני באמת זקוקה למשהו. יש לי דרך להפעיל אנשים ושיעשו כרצוני מבלי שהם יפגעו, אלא מכל הלב. לא נצלתי אדם מימי. אולי אני נשמעת שחצנית - אבל יש לי קסם אישי שעובד על אנשים ולמדתי לנתב אותו רק לחיוב. אני לא מושלמת. אני לא נחמדה תמיד, לפעמים אגרסיבית - מנסה למתן גם את זה עי בקשת סליחה אם פגעתי, מחשבה מראש על דרך פעולה וכו. יקח זמן כי אני משנה עכשיו דפוסים וקשה לי מאוד. אני חושבת היום, שהכי צרב לי שהוא יצא מיד עם אשה אחרת. זה נראה לי כמו בגידה, ואני קנאית ורכושנית מתוך חרדת הנטישה שלי. אבל זה עובר לאט לאט ואני אטפל גם בזה. קבלתי מייל ממשהי פה שנזפה בי למה אני מקטרת עליו. הוא שפץ לי את הבית. ביג דיל. ןמה אני עשיתי בשבילו? הצלתי את חייו. אנשים זרים לא צריכים להתערב מאחר והם לא מכירים את הספור.הפצתי קורות חיים ואני מתכוונת לחפש במרץ שאחזור. האם לדעתך זה טוב שהחלטתי שיותר אני לא מתראה עם סוג גבר כזה, התחלתי לאהוב את עצמי, להעריך את עצמי כאדם לא ביופי אלא באופי, להבין שאני טובת לב, אוהבת לעזור לפרגן, לא להתייחס לבקורת רעה מצד אנשים כמו שהוא אמר לי, את קמצנית, למה את לא מדליקה אור בחצר בכל הבית (אמרתי לו שידליק חנוכיה, אותי חנכו לא להדליק סתם) או כל מיני הערות טפשיות על כלי בית, וסדור, לא מרשה יותר לאף אחד לדבר אלי בגסות. כאילו קבלתי כח. אבל אני עדיין צריכה עזרה ברגש. אני עדיין חולמת עליו, חושבת למרות שאני לא רוצה. מקווה שעניתי לך על השאלות. אשמח לקבל משוב, שאלות או כל הארה אחרת. ושוב חג שמח מלוס אנגלס, ושמחתי לקבל את תגובתך.להשתמע

הי פעמונית, מקווה שאת עושה חיים בארה"ב. ראשית אני רוצה לחזק אותך בכל החלטותיך. בהחלט עדיף לך לוותר על זוגיות כמו שהייתה. אני בטוח שלנסיעה יש פטנציאל לנקות לך את המחשבות ולקחת אותך קדימה, לכן אני לא חושב שנכון יהיה לשאול אותך דברים בהתייחסות למה שאת כתבת. כן אני אשמח לשמוע פרטים נוספים על מה עובר עליך בארה"ב. מחשבות חיוביות תוכניות שמתבהרות הקשר עם המשפחה ואיך את לוקחת את כל הטוב הזה הלאה, חזרה לישראל. אני רוצה לאחל לך גמר חתימה טובה והמון הצלחה בארה"ב. ובכלל. את "העסקים" הרגילים נשאיר לארץ. יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי