האם זה בשבילי

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

01/06/2007 | 16:40 | מאת: רוית

היי וברכות על הפורום החדש אני בת 28 , עובדת במזכירות כ 10 שנים , לא סיימתי בגרויות , לא התגייסתי לצבא , מעולם לא היה לי חבר רציני , עדיין גרה עם ההורים ונמצאת בטיפול פסיכולגי ושיקומי on AND off למשך 10 שנים בערך לפני שנתיים עברתי התקף חרדה ומאז גם נוטלת תרופות נגד חרדה נכון לעכשיו , אני תקועה . המצב שלי הוא לא לפה ולא לפה . כשאני חושבת על העתיד - אני נכנסת לסרטים יש בי רצון להתקדם , לשנות את החיים , להתארגן על עצמי ולצאת מהלופ הנוראי הזה שאלתי היא - האם קואצינג יכול לסייע לי בזה ? תודה ובהצלחה

רוית שלום, תודה על פניתך ועל ברכותייך. אני מקווה שאוכל להיות לך לעזר. תיארת מצב שבו את כבר כ-10 שנים נמצאת בטיפול פסיכולוגי - אך לא ברצף. למרות הטיפול, את מרגישה תקועה בכמה וכמה תחומי חיים, כמו קריירה, לימודים, זוגיות ותנאים פיזיים (מחייה עם ההורים). על פניו, הנושאים שהעלת הם קלאסיים לעזרה באמצעות אימון. יכול להיות שהטיפול מאוד יעיל וחשוב, אבל אימון נועד להניע אותך לצאת לפעולה. כל זאת באמצעות כלים ייחודיים ובהתאם לערכייך. האימון מלווה בהמון עבודה בבית וקשר רציף עם המאמן - עד שרואים ניצנים של הצלחה. בכל מקרה, האימון מוגבל בזמן, ולרב תוך שלושה חודשים עד חצי שנה רואים תוצאות משמעותיות ביותר. לגבי החרדה - אם את מטופלת, לא אמורה להיות בעיה. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להתייעץ לפני עם הגורם המטפל כדי לוודא שאין הגבלות. כטעימה ראשונה, אני רוצה להציע לך כמה שאלות. את מוזמנת לענות גם בפורום וננסה לנהל דו שיח קצר. השאלות: 1. איזה מהתחומים שהעלת הם החשובים ביותר לשינוי בעינייך? 2. לגבי החשיבה על העתיד - אני רוצה לברר - אם לא היו בעיות כלכליות והיית יכולה לבחור לעשות כל דבר - מה היית עושה? איפה היית חיה? מה היה סדר יומך? 3. איך הלופ שאת מתארת בא לידי ביטוי? 4. מה הדבר שאם יקרה במציאות, יוציא אותך מהלופ במהרה? בכל אופן, אני מאחל לך המון הצלחה. את מתנסחת נפלא ועושה רושם שיש לך מודעות מדהימה, ובעיניי זה כבר חצי הדרך לאושר. אשמח לקבל תשובותיך . יובל פייס

01/06/2007 | 22:38 | מאת: רוית

היי יובל תודה על התשובה הזריזה האם יש אופציה לענות לך על השאלות לאימייל האישי שלך ?

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי