תשובה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

04/09/2007 | 02:19 | מאת: פעמונית

יובל שלום עניתי לך למטה בכותרת זקנים בני 60. נראה לי שדלגת עלי. שאלה _ אם מתקשרים אליך זה לקבוע ייעוץ, או שאפשר לפעמים להתייעץ בטלפון? תמירה

הי פעמונית, לא דילגתי, הימים האחרונים היו עמוסים במיוחד לצערי, כך שעניתי רק לשאלות קצרות. אני מתנצל על כך. עוד כמה דקות אני שולח לך תשובה להודעתך האחרונה. בנוגע לפלאפון - אכן, הוא נועד לקביעת פגישה. אימון נעשה פנים אל פנים . ניתן לעשות אימון גם טלפונית אבל רק אחרי פגישת היכרות קצרה. נדמה לי שלא זאת כוונתך. תודה ולילה טוב, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי