שינויים

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

01/09/2007 | 03:20 | מאת: פעמונית

שבת שלום יובל, 1. בקשר לאהבה עצמית - אני מעריכה יותר את המראה שלי, יודעת שהנתינה שלי גבוהה, מבחינה אינטלקטואלית אני במקום טוב , אני רואה מה החיוך שלי עושה לאנשים - ביחוד לגברים.... יש לי חיוך כובש ואני נעזרת בו. החיוכים הפכו להיות יותר יפים וגדולים. כך אני מכריחה את עצמי לא להיות עצובה. היו לי יומיים קצת קשים. חלמתי עליו בלילה, ותמיד אחרי חלום לא טוב לי. לוקח כמה שעות להתאושש. אני אוהבת את עצמי יותר בזה שאני אומרת לעצמי השכם והערב, שלעולם אבל לעולם לא אסכים ליחס כזה יותר. יקבל בעיטה תכף ומיד. למדתי להיות לבד, השד לא נורא. 2. בקשר לצעקות שלי - אני מחנכת את עצמי. משתדלת שזה לא יקרה. מתאפקת. 3. ההשפעה שלי על הבן זוג - איני יודעת במה השפעתי ובמה לא. בטוח שהוא הושפע ממני בהרבה דברים, מנסיון שלי - כל אחד שאיתי מושפע ממני במשהו חיובי. יש לי רעיונות טובים לשפור, אני מאוד יעילה, ויש לי אינטואיציה טובה לגבי התחרשות דברים. יכול להיות שזה הפריע לו. הוא כבד, עצלן, לא יוזם - בגלל הדכאון ואני כדור אש. זה הפריע לאינטליגנט שאולי אני יותר חכמה ממנו בכמה תחומים. האגו שלו כל כך נמוך שהוא מגביה את עצמו. החתימה שלו גדולה, מתחיל תמיד בגדול, יש לו זויות והלמד שלו בשמיים, ולרוב יורדת למטה. חבל שלא חקרתי את כתב ידו. ראיתי שהוא אדם קשה ועקשן. ניסיתי לומר לו שיפסיק להיות פרפקציוניסט בקשר לנקיון - בעיקר במטבח. היה נכנס ועושה לי סיור כמו רסר. אמרתי לו שזה לא שווה לריב על זה. מה לעשות - אני לא מסודרת כמוהוץ הוא פעם אמר לי שהבית שלי דרק. למחרת בא וראה שהכל נקי ומסודר. יובל- אין לי מושג מה הוא רצה ממני. הכל היה במוח שלו והוא לא שתף אותי. כל פעם שחשבתי שיש שקט- היתה לו איזו יציאה. פסיכי. אני לא מתוסכלת יותר בגללו, כי גבר אחר, נורמלי, היה סוגר אותי בבית ולא נותן לי לברוח. הפגמים אצלו לא אצלי. אני לא מושלמת- אבל לפחות חיה בשלום עם המגרעות שלי, וחייתי גם עם שלו והיו לו הרבה ברוך השם. רק מה, הגמל לא רואה את הדבשת שלו. 4. בקשר לעבודה - גיל בהחלט מפריע. אני בת 52 ונראית יותר צעירה מגילי, אני צעירה ברוחי, אבל בכל זאת זאת בעיה. עדיין לא ניסיתי. כתבתי לך מה הייתי רוצה לעשות. שיהייה לי עסק של מתנות, ספרים, דברים רומנטיים, רציתי בזמנו לפתוח ביס קטן לאנגלית, אולי ליבא מוצרים יחודיים, סתם הגיגים. בגרפולוגיה לא יכולה לעסוק כי צריך לעבור מבחן וכבר שכחתי הרבה. למדתי בשביל הידע הכללי והכייף. התעניינתי בקשר ללמודי אמון אישי - זה יקר וארוך. חפשתי קורס של חוקי עבודה ולא מצאתי. תתפלא- אני טובה מאוד ביעוץ לאחרים. נכנסתי לאתר שלך וראיתי מספר טלפון. האם אפשר לפני החג להתקשר ולאחל לך חג שמח? לפני שאני נוסעת? הייתי עכשיו במועדון רקודים. כל הזקנים התחילו איתי (בני 60) כמה צחקנו. הכרתי גבר בן 59 חמוד אבל לא לטעמי, אבל חכם ומצחיק ונתתי לו את הטלפון שלי כי הוא בטח יצחיק אותי והוא מעניין. אמרתי לו שזה רק לידידות. מחר אני בחדר כושר ובערב רקודי עם בים וגם בצהריים הולכת לים לשבת עם חברה. כל שבת כך. שבת שלום גם לך ותודה

הי פעמונית, אני שמח לקרוא שפרט ליומיים שהיו קצת יותר עצובים, סה"כ את נהנת וחוגגת. מעבר לכך, את מגיעה למסקנות ותובנות מדהימות וזה חשוב ביותר. את נשמעת החרצת מאוד לגבי העתיד, להיות קצת לבד זה לא כל כך נורא והכי חשוב - את אוהבת את עצמך יותר וגם - את יודעת כבר במי האשם האמיתי לכשלון הקשר הקודם. זה מקסים וחשוב. שעשע אותי שכתבת שזקנים בני 60 התחילו איתך....זקנים בני 60? -אגב, מה לא לטעמך בגבר שפגשת? נדמה לי שמה שקשור לביטחון עצמי ודימוי עצמי את נמצאת במקום טוב. הדבר המרכזי שבסימן שאלה כרגע הוא נושא הגיל והעבודה. עדיין לא הצלחתי להבין מה הקשר בין הגיל לבין פתיחת עסק. אם הנושא הוא כלכלי, אני מעריך שניתן לפור אותו. אם הנושא הוא הגיל, אז בטוח אפשר לפתור אותו. את בת 52 בסה"כ. כדי להקים עסק קטן דווקא ניסיון החיים עשוי לעזור. ובעסק משלך את יכולה לעבוד עוד 20 שנה ואף יותר. - מה דעתך? - לימודי אימון אישי - זה לא חייב להיות יקר וארוך. יש בתי ספר מוינים שמעבירים קורסים יותר קצרים והעלות היא לא נורא גבוהה. אחד מהם הוא גומא, אבל אם את תרצי תודיעי לי ואני אתן לך כמה טיפים. ואם את טובה ביעוץ, מה עוד את יכולה לעשות בתחום? לגבי גרפולוגיה, גם כאן את יכולה לפנות לגרפולוג/ית ולבקש לעבור כמה שיעורי רענון ותזכורת. ככה תוכלי להתמחות ביעוץ אישי דרך גרפולוגיה. מה את חושבת על כך? ואגב, לקראת הנסיעה, הייתי רוצה לברר איתך מה את צריכה להכין כדי שהמפגש יהיה הכי טוב שאפשר? היו לך בעבר קשיים בנסיעות האלו לבתך. לא? אם כן, אז איך את יכולה למנוע אותם? לגבי להתקשר אלי - אין בעיה. הטלפון שלי זמין ולא בכדי הוא באתר. את מוזמנת להתקשר ורצוי אפילו ל- 050-2334466, שהוא יותר זמין. בכל מקרה, המשך שבת שלום ואני מקווה שתמשיכי לעשות חיים! בהצלחה, יובל

01/09/2007 | 16:08 | מאת: פעמונית

שבת שלום יובל, נתחיל בגבר מאתמול. הוא קטן,רזה ונראה בן 70 למרות שהוא בן59. בהתחלה ממש העפתי אותו, אחכ ראיתי שהוא מקסים, שובב, וחכם. רקדתי איתו, פטפטנו והיום התקשר אלי. הבהרתי לו שאנחנו ידידים בלבד,הוא הבין שאני לא נמשכת אליו.אין לי תבנית של גבר, אבל אני אוהבת גברים די נאים ולא קטנים. האחרון היה כזה, אבל זו רק עטיפה. תראה, או שיש את זה או שאין. הוא נראה אבא שלי. הוא קורא לי בונובניירה, ממש מצאתי חן בעיניו. הגבר לא חייב להיון יפה, אבל משהו צריך להתפס.שאתה מדבר עם הגבר, אחכ אתה רואה אם הוא מוצא חן לא. הקודם גם נראה טוב, גם ידע לדבר ולהציג את הנחמדות שלו.גם אני מטעה. לפעמים אני משדרת שאני אינדיאנית, וכשמכירים אותי מקרוב, רואים נשמה טובה, רכה כמו חמאה ....סרטנית. אמרו כמה פעמים שלפעמים אני מחפידה בהתחלה. בקשר לפתיחת עסק, אין לי אומץ וכסף לזה. אולי אחרי שאתרגל שוב לשוק העבודה אנסה דברים חדשים. היום מעסיקים ילדות קטנות לפני צבא ואחרי צבא. אולי בתל אביב יותר קל. פה ממש קשה למצוא עבודה. ביום ראשון אני הולכת לכמה משרדים. בקשר לנסיעה שלי - היו לי בעיות עם הבת כי התרחקנו והבן שלי ספר לה שאני רוצה להעיף אותו מהבית ולהכניס את החבר. זה לא היה נכון. הוא פשוו מרר לי את החיים ובקשתי שיעבור עם החברה. לא התכוותי להכניס את החבר הביתה. הוא גם לא היה מסכים. גר עם הבנות שלו.שוחחתי איתה על בקור זה והיא הבינה. פסח האחרון היה ממש בסדר. רבנו פעם אחת. אבל הפעם זה שונה. אני נוסעת עם האקס, האבא, ופה צריך להזהר. הבטחתי לבת שלי שאני לא אומרת כלום ולא עונה לו. יש לו פה גדול.אשמח לקבל עוד טיפים ועצות. ואחרון חביב אבל לא חשוב פחות - אהבה עצמית. זה לא שאני הולכת עם האף למעלה.אני העלתי את רף האהבה. אם היה 60% עכשיו 80%. זה לא הכל מראה. זו ההתנהגות והגישה לאנשים, שנהיית יותר רכה, פחות בקורתית, לא מתערבת בענייני אחרים, עסוקה בשלי, לומדת לקבל את המינוסים שלי באהבה, להעריך את היכולות שלי יותר. יש לי אינטואיציה טובה, אני הרבה פעמים חוזה מה יקרה בעתיד, ונותנת עצות לאנשים. שזה מצליח - אני שמחה כי אני יודעת שיש לי יכולות, אבל לא התעמקתי בזה ופחדתי שזה יתן לי מחשבה כאילו יש לי כח. יש לי כח. לדברים טובים. אני צריכה לוונט אותו כלפי יותר.יש לי יום קשה לאחר שאני חולמת עליו בלילה. חלמתי עליו שהוא בא אלי ורוצה אותי פיזית פתאום התחלף הפרצוף והיה מישהו אחר. שמחתי שנעלם לי מהחלום. עד כאן להפעם. אשמח לתגובותיך כרגיל.

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי