שוב שלום במענה לשאלתך

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

29/08/2007 | 19:29 | מאת: גליה

תודה על פניתך. למען האמת המידע שכתבת הוא מועט מדי. מה הכוונה במנסה לדבר? - כמה וכמה פעמים ישבנו בצורה מסודרת והבהרתי לו שככה לא מדברים - בצעקות. איזה מסרים את מנסה להעביר (לא חייבת תוכן, אלא את העקרון. כמו פניה אל ההגיון בנושא הצעקות וכד')? - שלא צריך לצעוק. לגבי ילדים - ברור שאת מרגישה מוכנה ורוצה, מה הסיטואציה כרגע עם בן הזוג? מה התחושות שלך כלפיו? אהבה מצולקת מה המשמעות מבחינתך שהוא מסרב לטיפול? טיפול זוגי ? שהוא פרימיטיבי תודה

הי גליה, תודה על תשובותיך. הן מאוד ענייניות וקצרות, ודווקא הייתי מעדיף לקבל קצת יתר פירוט. 1. מה הכוונה באהבה מצולקת? 2. איך הצלקת הזאת יכולה להירפא? 3. מה מפריע לך בצעקות? איך הן משפיעות על תחושותייך? 4. להגיד על חבר/בן זוג/אבא לילדיך (בפוטנציה) לעתיד שהוא פרימיטיבי זה חמור. מה האמירה הזאת אומרת עליך? מה המשמעות של הדברים עבורך? אני אשמח אם תכיני רשימה של דברים טובים שאת מקבלת מהקשר ודברים לא טובים. כמו כן, הייתי רוצה שתכתבי: מה התכונות החשובות לך באבא לילדיך העתידי? אשמח לקבל תשובותיך. תקדישי לזה קצת זמן, מבטיח שזה יעזור לך. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי