יציאה מהעצבות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

28/08/2007 | 12:58 | מאת: tlbhds

אני אמא לשניים, עובדת במשרה מלאה, התחלתי לעבור שינוי מדהים בחיי לפני כשנה בעקבות מפגשים עם הילר, אך מאז שהפסקתי את המפגשים (ואני לא יכולה לחזור אליהם), אני מרגישה שנעצרתי. כחלק מהשינוי עזבתי מקום עבודה אחרי 7 שנים, היום אני עובדת במקום אחר, צורת חשיבתי השתנתה, אני נראית ומתנהגת אחרת, אך אני מרגישה שזה עדיין לא זה. אני לא מצליחה לברר עם עצמי מה אני רוצה, לעבוד משרה חלקית או להשקיע בקריירה, אם לצאת ללימודים ולאיזה מסלול, וכדומה. אני זקוקה למורה דרך, למישהו שיתן לי כלים. אני באזור בפ"ת. אני לא יודעת אם אני זקוקה למאמן או להילר, ומי מהם יעזור יותר. פתוחה לשמוע.

שלום, תודה על פנייתך. באימון אנחנו מאמינים שמה שעושה לך טוב הוא הדבר הנכון. יכול להיות שיש עוד דברים שיכולים לעזור לך, אבל אם הילינג עשה לך טוב, אין סיבה שלא תמשיכי (ואני לא ממש מכי את התחום של ההילינג). בלי כל קשר, אימון בהחלט יכול לעזור לך. כל ההתלבטויות שאת מעלה הם בדיוק העבודה באימון. אנחנו נבחן מה הערכים שלך, מה המשאבים העומדים לרשותך, לאן את רוצה להגיע (חזון, באמצעות דמיון מודרך וכד') ונעשה תוכנית פעולה. אחרי שלושה חודשים אני בטוח שתצאי עם כיוון ברור מאוד. אגב, מכל הדברים שכתבת אני רואה בלבול גדול, אבל הייתי שמח לברר איתך מה זה המקום של העצבות. אשמח לתשובתך ואם יש לך שאלות נוספות - בשמחה. בהצלחה! יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי